Saturday, June 9, 2007

~HELL MA ROOM~(TRBUTE TO JANE KWAN 2)

Askum petang ni balik ostel cilake itu jadi pada malam tadi aku menghembuskan nafasku yg terakhir ketika berada di rumah kepada aerosol inilah hasilnya..tribute 2 jane kwan yo>>>enjoy>>


Saturday, June 2, 2007

~TRIBUTE TO DA SWEET+CUTIE+LOVELY=JANE KWAN~

~DEal ngn spoke..erkz...critic06...freak...sampai da lepak dekat setengah jam borak2 freak tanye..critic ko da bli can blom argghhh bodo nye soalan..kemudian die balik kerana kecewa tidak dapat memmbeli can...kmudian spoke arghhh aku nk balik la..kenape spoke..aku period takde mood nk bomb haha..apa saja...2 jam kemudian datang si snoozz...erk ko ader can lebey tak aku nk kasi penoh la..haaa amik la penoh kan hahaha..balik tunggu teksi cam sial lmbat..jln la pe g..on da wy jmper mile09..lepak ngn dier smpai malam die anta aku balik haha..end story...paper pn aku tribute kat jane kwan cz kaler ni dier yg mintak...enjoy..




critic06 yoo!!!

daripada makhluk yg horor erkz menukarkannya kepada makhluk yg comel haha

bersama erkz

at last my character arghh..critic06

kurang ajo ko kate snoozz kepada erkzz

spoke yg period bersama kawan snoozz dan snooz menunjuk ke arah erkz..